Haku

radio; Philips Matador V6A; radiovastaanotin

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

radio; Philips Matador V6A; radiovastaanotin

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen verkkovirtaradio. Keskisyvennyksen alareunassa kaareva selluloidinen viritystaulukko. Yläpuolella kaareva, tekstiilillä päällystetty kaiutin. Etusivulla

pitkät koristeurat ja viritysnappulat. Pyöreät, kellertävät viritysnappulat

etupuolella. Takalevy rei'itettyä pahvia. Eristysnauhalla päällystetyssä virtajohdossa bakeliittinen pistoke.

Tallennettuna: