Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pöytä

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen, nelijalkainen, jalkainkehällinen pöytä. Laseerattu viininpunaisella/punaruskealla pellavaöljymaalilla.

Irrallinen pöytälevy kolmesta laudasta, poikittaiset tukipuut jalkarakenteen kohdalla. Suora sarja kolmella sivulla, toisella pitkällä sivulla sarjan kohdalla leveämpi lauta, alla jalkoja yhdistävä tukipiena. Alaosassa kaikilla sivuilla jalkoja

yhdistävät tukipienat. Liitokset tappiliitoksia.

Jalat kahdeksankulmaiset, sarjan ja tukipienojen kohdalta paksummat.

Tukirakenteita korjailtu naulaamalla. Pöytälevyssä toisella puolella mahdolliset laskulevyn tms. tuen palat.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytä

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos