Haku

Erikoishehkulamppujen valmistusta Airam Electric Oy Ab:n Suutarilan hehkulampputehtaalla Lampputie 10

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Erikoishehkulamppujen valmistusta Airam Electric Oy Ab:n Suutarilan hehkulampputehtaalla Lampputie 10

sisällön kuvaus: Erikoishehkulamppujen valmistusta Airam Electric Oy Ab:n Suutarilan hehkulampputehtaalla Lampputie 10. Työnjohtaja Timo Haatainen työskentelemässä lampuntarkastuspisteellä. Jokainen VR:lle toimitettavista erikoishehkulampuista tarkistetaan

useampaan

kertaan valmistusprosessinsa kuluessa. Tässä valmiin hehkulampun tarkastuksessa varmistetaan että lamppu palaa ja että sen hehkulangat ovat oikeassa tasossa ja valaisukuvio on halutun kaltainen. Tämä tapahtuu visuaalisesti työpisteessä näkyvien

ruudukoiden ja suurentavien linssien avulla.

Tallennettuna: