Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rakennuspiirustus, Eteläesplanadi 12; Dessein till den Trä Hus Byggnad Herr Deggerman ämnar upföra på des tomt vid Esplanaden.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rakennuspiirustus, Eteläesplanadi 12; Dessein till den Trä Hus Byggnad Herr Deggerman ämnar upföra på des tomt vid Esplanaden.

sisällön kuvaus: Eteläesplanadi 12. Deggermanin puisen asuintalon piirustukset. Fasadi ja poikkileikkauspiirros.

Ruotsinkielinen teksti:

otsikko: Dessein till den Trä Hus Byggnad Herr Deggerman ämnar upföra på des tomt vid Esplanaden.

Julkisivupiirros: piirroksen alle kirjoitettu: Härwid ej funnit något att anmerka. G. L. Engel

Poikkileikkaus: Profil efter Linien AB.

Oikeassa alakulmassa tekijän nimimerkintä ja päiväys: Helsingfors den 13 July 1816.

Pehr Granstedt.

Kuvan alla mittakaava kyynärinä (Alnar).

Tallennettuna: