Haku

Kolme luonnosta; piirustus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kolme luonnosta; piirustus

sisällön kuvaus: Vasemmalta ylhäällä kotikuva, jossa kuollut eläin makaa keittiön lattialla ja sen vieressä seisoo itkevä nainen. Taustalla ikkuna, lintuhäkki, pöytä, tuli sekä hylly. Kuvalla alla teksti "O ve!

O

ve! Fidella är död! Min ende

vän

i

lust och nöd." Oikealla ylhäällä näkymä majatalosta, jossa erilaisia ihmistyyppejä. Alhaalla keskellä mies onkimassa rannalla, lintu hatun päällä ja hämähäkinseitti ongen ja kasvojen välissä. Kääntöpuolella teos XXVII-2006-14a.

Tallennettuna: