Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

vaunut; lastenvaunut; Jovi Cara

fyysinen kuvaus: Nelipyöräiset työnnettävät lastenvaunut. Suorakaiteen muotoinen teräsvahvisteinen vaaleanpunainen muovikori, pyöristetyt kulmat. Kuomu laskettava, laskostuu neljän metalliruoteen varassa. Korissa kaksi nahkaista kantokahvaa. "Ikkunallinen"

korinsuojus.

Kuomun, kopan ja suojan reunoja kiertää vaalea muovinen tere.

Työntökahva terästä, kädensija vaaleaa muovia. Kumipyörät. Patja, jonka toinen puoli muovia, toinen puoli kangasta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

vaunut; lastenvaunut; Jovi Cara

Tallennettuna: