Haku

tonttikartta; Charta öfver en syneförrättning å Forsby hemmans kärr

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tonttikartta; Charta öfver en syneförrättning å Forsby hemmans kärr

sisällön kuvaus: Charta öfver den syneförrättning, som på Rådman Lampas anmodan af undertecknad jämte tillförordnande, Herrar Magistrats Ledamöter och Stadens Äldsta, Wärkstälde å Forsby Hemman i Helsinge Socken, på ett under hemmanet Warande Kärr den 21 sistl.

Aug.,

och befants vara innom de med ?ödt updragne Linier af följande beskaffenhet.... Helsinginfors den 27 Aug. 1822 Pehr Granstedt

Tallennettuna: