Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Bussipysäkin kylttiä kiinnitetään Hämeenlinnanväylän alkupäässä Haagassa lähellä Vihdintien, Hakamäentien ja Hämeenlinnanväylän risteystä

sisällön kuvaus: Bussipysäkin kylttiä kiinnitetään Hämeenlinnanväylän alkupäässä Haagassa lähellä Vihdintien, Hakamäentien ja Hämeenlinnanväylän risteystä. Kuvassa näkyvän pysäkin linjanumerointi otettiin käyttöön 1.1.1966.

Taustalla näkyy Kauppalantien kerrostaloja sekä aivan vasemmassa reunassa Kauppalantie

4:n mansardikattoinen puurakennus. HKL:n huoltoauto on Peugeot 404 Break -farmariauto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Bussipysäkin kylttiä kiinnitetään Hämeenlinnanväylän alkupäässä Haagassa lähellä Vihdintien, Hakamäentien ja Hämeenlinnanväylän risteystä

Tallennettuna: