Haku

Helsinki, Lauttasaari, Länsiulapanniemi

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki, Lauttasaari, Länsiulapanniemi

sisällön kuvaus: Helsinki, Lauttasaari, Länsiulapanniemi. Sotahistoriallinen kohde, 1800-luvun jälkipuoliskolla rakennetun ja uudistetun tykkipatterin 4B valli. Vallin päällystää länteen päin kuvattuna. Länsiulapanniemellä sijaitsee kaksi tykkipatteria, patterit 4A

ja

4B. Läntinen patteri 4B on vanhempi

Itämaisen sodan aikana (1853-1856) rakennettu patteri. Se uudistettiin vuonna 1878 ja kunnostettiin vuonna 1885 uusien sotien uhan takia. Patterit aseistariisuttiin vuonna 1895.

Tallennettuna: