Haku

tonttikartta; Geometrisk Charta öfver Borgmästaren Herr Burtzes Åker på Helsingifors kampen belägen

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tonttikartta; Geometrisk Charta öfver Borgmästaren Herr Burtzes Åker på Helsingifors kampen belägen

sisällön kuvaus: Geometrisk Charta öfver Borgmästaren Herr Burtzes Åker på Helsingifors kampen belägen

afmätt Åhr 1766 af E. Lalin

Beskrifning

Til följe af Högwälloflige Landshövdinge Embetets Resolution af den 10 sidsledne December uppå wällöflige Magistraten giorde ansökning, är uppå Fru Borgmästarinnan Gowenias anmodan denne åker afmätt, hwarwie å Herr Borgmästaren wägnar Herr

Handelsmannen Liliacks, ock å Stadens wägnar Herr Handelsmannen Myhr woro närvarande Innehållet af denna åker består af 28? Kappland uppbrukad jord, samt 3 Kappland Linda utom Berget som på Södra sidan i åkern är marquerat.

Tallennettuna: