Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Ruoholahden kanavan itäpäätä kohti kanavan pohjoispuolelta

sisällön kuvaus: Näkymä Ruoholahden kanavan itäpäätä kohti kanavan pohjoispuolelta. Etualalla näkyy Santasilta ja sen takana Laivapojansilta. Taustalla oikealla näkyvät Laivapojankuja 3:n

asuinrakennuksia, vasemmalta Sinikaislankuja 2, Ruoholahdenranta 3, 1. Siltojen välisellä alueella, Ruoholahdenpuistossa, on värikkäitä istutuksia. Siltojen toiselta puolen lähestyy monen airoparin soutuvene. Santasillan korvassa on pysäköityinä

poliisin mustamaija ja Helsingin VPK:n pakettiauto. Valokuva on otettu Santakatu 9:n asunnon parvekkeelta yläkerroksista.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Ruoholahden kanavan itäpäätä kohti kanavan pohjoispuolelta

Tallennettuna: