Haku

pöytä; klaffipöytä; ruokapöytä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytä; klaffipöytä; ruokapöytä

fyysinen kuvaus: Suorakulmainen kapea keskiosa, jonka molemmin puolin saranoitu puolipyöreät laskulevyt. Keskiosan päissä pöytälevyn alla nupilliset vetolaatikot, pitkillä sivuilla kaksinkertainen sarja, jalat kiinni sisemmässä, laskulevyjen tueksi kääntyvät
jalat kiinni ulommissa sarjalaudoissa, joiden keskellä pystyt puusaranat. Jalat, 4+2, nelikulmaiset, alas kapenevät.
Laskulevyt täysmahonkia, keskilevy mahonkiviilutettua ristivaneria, laatikoiden sokkopuu mäntyä. Pinta hiottu ja lakattu.

Tallennettuna: