Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Perheen isän syntymäpäiväjuhla

sisällön kuvaus: Perheen isän syntymäpäiväjuhla. Päivänsankari istuu tuolissa oikealla ja hänen vaimonsa vasemmalla. Heidän välistään näkyy pieni pöytä, jolla on radio ja lamppu vaaleine varjostimineen. Lampun ja radion edessä näkyy avattuna valkea rasia, jossa

on

sisällä lahjalusikoita. Naisen takana tummilla kaakeleilla pinnoitettu kaakeliuuni. Miehen takana aivan valokuvan yläreunassa roikkuu taulu ja hänen oikealla puolellaan on puinen piironki. Lattialla on itämainen matto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Perheen isän syntymäpäiväjuhla

Tallennettuna: