Haku

Agricolankatu 15, Kallion paloasema

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Agricolankatu 15, Kallion paloasema

sisällön kuvaus: Agricolankatu 15, Kallion paloasema. Palomies pitelee tynnyriä päänsä päällä Kallion paloaseman pihalla. Takana on kärryt. Asemarakennuksen pohjoinen osa näkyy vasemmalla. Takana oikealla on Castréninkatu 30.

Kuvassa näkyvä Kallion vanhempi paloasema oli paikalla vuosina 1914-1930. Aseman tilalle rakennettiin uusi paloasema vuosina 1930-1932.

Tallennettuna: