Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Uuden Yhteiskoulun ylioppilasluokka luokkakuvassa

sisällön kuvaus: Uuden Yhteiskoulun ylioppilasluokka luokkakuvassa.

Eturivissä vas. Oili Silventoinen-?, Laina Wilén (vuodesta 1907 Waltimo), Helmy Landgren-Tigerstedt.

2. rivissä vas. ? Heikinheimo, Helmi Heikkinen, , ? Seppänen, Katri Langinkoski, Kerttu Piipponen-Stenius, Eric Liikander.

3. rivissä vas. Mikael Gummerus, , Alma Marttila, Arvi Karvonen, , Kalle Hagman.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Uuden Yhteiskoulun ylioppilasluokka luokkakuvassa

Tallennettuna: