Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä metron Rautatientorin aseman rakennustyömaalta suurin piirtein nykyisen Asema-aukion kohdalla

sisällön kuvaus: Näkymä metron Rautatientorin aseman rakennustyömaalta suurin piirtein nykyisen Asema-aukion kohdalla. Vasemmalla Osmo Aittopelto karvalakki päässään, valkea kypärä päässä Kari Koskinen. Lankuista tehtyjen kulkureittien molemmin puolin sojottavat ylös

betoniraudoituksessa käytettävät teräkset. Työmies pitelee letkua. Taustalla häämöttää Postikatu 2, Sokoksen talo.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä metron Rautatientorin aseman rakennustyömaalta suurin piirtein nykyisen Asema-aukion kohdalla

Tallennettuna: