Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

leikkikalu; kiesit; hevosrattaat

fyysinen kuvaus: Puiset rattaat, jonka laidat kuskinpenkkeineen irrotettavat. Kiinteät osat kiinnitetty ruuveilla. Isot vanerista leikatut pyörät, pitkät havupuiset aisat jotka jatkuvat pohjan tukipuiksi. Laidat ristikkomaiseksi sahattua vaneria ja pienet kaartuvat

lisäpalat puuta. Edessä kuskinpenkki vaneria, kärryjen pohja myös vaneria. Edessä ja takana havupuiset palkit, johon laidat ja pohjat kiinnittyvät.. Maalattu murretun vihreäksi. Edestä katsottuna oikeanpuoleinen aisa pintakäsittelemätön, luultavasti

myöhempi korjaus, ehkä museossa tehty. Takana

oikealla puolella laidan lisäpala maalattu tummansiniseksi, maalia myös laidan vanerissa ja pyörässä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leikkikalu; kiesit; hevosrattaat

Tallennettuna: