Haku

pöytä; myyntipöytä; apteekin

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytä; myyntipöytä; apteekin

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen pöytä, päädyt ja päällys käsittelemättömät. Takasivulla oikealla alhaalla 2 kaappia, joiden päällä ja koko vasemmalla sivulla laatikot.

Kaappien ovet lukittu. Kaapeissa valkoiset nupit, joissa musta, renkaan kehystämä kuusisakarainen tähti. (toinen nuppi puuttuu)

Kaappien päällä ylärivissä 3 ja alarivissä 4, vasemmalla sivulla 2x5 laatikkoa. Laatikoissa koristeelliset mustat metallivetimet. Ylärivin kaksi keskimmäistä, leveintä laatikkoa jaettu kuuteen lokeroon. Toisen rivin kolmannessa laatikossa

peltilaatikko roskia varten. Julki- ja takasivu ruskeaksi petsattua ja lakattua puuta. Julkisivu jaettu

suorakulmaisiin pilasterien ja profiloidun vaakalistan erottamiin kenttiin, joissa peilit, yläreunassa kohopyörylälista.

Tallennettuna: