Haku

Helsinki-Vantaan lentoasema

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki-Vantaan lentoasema

sisällön kuvaus: Helsinki-Vantaan lentoasema. Vuodeksi Yhdysvaltoihin lähteviä vaihto-oppilaita kävelemässä sumuisella kentällä lentokoneeseen Helsingin lentoasemalla. Helsingin lentoasemasta kentän nimi muutettiin Helsinki-Vantaan lentoasemaksi vuonna 1977.

Spearair oli Kalevi Keihäsen (1924-1995) Keihäsmatkat -matkatoimiston omistama lentoyhtiö. Kuvassa oleva kone on Douglas DC-8, joka ristittiin nimellä "Härmän Jätkä" (OH-SOA). Nimi näkyy osin koneen kyljessä, etummaisen oven vasemmalla puolella.

Vasemalla oleva huoltoajoneuvo: Fiat 238.

Tallennettuna: