Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kotelo; käyntikorttikotelo / savukekotelo; luistelupalkinto

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen savukekotelo tai käyntikorttikotelo, kulmat ja reunat pyöristetyt. Saranat ja lukko kotelon pitkillä sivuilla. Kansissa punottua koria muistuttava kohokuvio;

kannessa keskellä soikea, koristeellinen kehys jonka sisälle kaiverrettu kaunokirjaimin

teksti: "A. Blanketts 3dje Priset i Skönåkning vid Helsingfors Skridskoklubb 18 11/III 88". Sisäpuolella metallivanne savukkeita tai käyntikortteja varten.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kotelo; käyntikorttikotelo / savukekotelo; luistelupalkinto

Tallennettuna: