Haku

radio; Philips B 4 SF 72 A novoSonic

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

radio; Philips B 4 SF 72 A novoSonic

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen radiokotelo, jonka sivut- ja päälliosa loivasti kaarevat, kulmat pyöristetty. Keskivälin alapuolella asemanvalintataulukko, jonka vasemmalla ja oikealla puolella kaksi säätönappulaa. Vasemmalla puolella basso- ja

äänenvoimakkuus

säätimet ja oikella puolella asemien valinta- ja diskantti säätimet. Valintataulukon alapuolella kuusi painonäppäintä. Vasemmalta oikealle: Virta, grammari, PA-LW, KA-MW, LA-KW, ULA-UKV. Näppäinten alapuolella lukkee PHILIPS. Kaiuttimien

suojakankaan

vasemmassa alanurkassa punainen vinosuorakaide, jossa keltanen teksti: novoSonic. Oikessa yläkulmassa ns. kalansilmä.

Tallennettuna: