Haku

sänky; pinnasänky

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

sänky; pinnasänky

fyysinen kuvaus: Valkeaksi maalattu lasten pinnasänky, puuta, mdf-levyä. Sänky koostuu kahdesta päätyelementistä, pohjalevystä sekä kahdesta pinnalaidasta. Sänkyelementit on yhdistetty kuusiokulmaruuveilla. Kookaat ruuvinkannat antavat vuoteen pitkille sivuille

leimalisen

ilmeensä. Pohjalevyä on mahdollista nostaa ja laskea kolmelle eri korkeudelle, tätä varten pystypiennoissa on reiät. Sängynpohja on kuitenkin ruuvattu ylimääräisillä ruuveilla alimpaan mahdolliseen asentoon ja pohjalevyä ei nykyisellään ole

mahdollista nostaa. Vuoteen ulkopinnoissa on naarmuja sekä hampaanjälkiä molemmissa vaakasuuntaisissa yläpiennoissa.

Tallennettuna: