Haku

Helsinki, Kivikko, tukikohta IV: este 1

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki, Kivikko, tukikohta IV: este 1

sisällön kuvaus: Helsinki, Kivikko, tukikohta IV: este 1. Ensimmäisen maailmansodan aikainen tukikohta IV este 1 sijaitsee välittömästi Porvoon moottoritien eteläpuolella Kivikon ulkoulupistossa ja Porvoon moottoritien ramppien välissä. Kuvassa näkyy piikkilankaesteen

vallia Porvoonväylän eteläpuolella tiheähkössä sekametsässä. Alunperin noin kilometrin pituisesta piikkilankaesteestä on jäljellä noin 230 metriä asemien 7 ja 6 edessä pohjoispuolella. Esteen torjuntasuunnassa on loivasti viettävä maavalli, jonka

esteen puoleinen jyrkkä sivu n. 1-1,5 m korkea. Este on sijainnut noin 30 cm syvässä kaivannossa, jonka leveys on 7 metriä.

Tallennettuna: