Haku

muistoraha; C.J. Adlercreutz

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; C.J. Adlercreutz

fyysinen kuvaus: Etusivu: rintakuva miltei edestä; univormu, sulkatöyhtöhattu. Takasivu: keskellä A. seisten miekka vas. kainalossa. Taustalla Siikajoki, rannassa hyökkäykseen ryhmittyviä joukkoja. Kehäkirjoituksen molemmin puolin kaksi lyhyttä laakerinoksaa ristissä

ja

alinna 1808-1809. Takasivulla: Num.F.i F. - MCMXXI, J. Munsterhjelm, Oertel Berlin.

Tallennettuna: