Haku

monistuskone; Banda 15; kopiokone, spriikopiokone

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

monistuskone; Banda 15; kopiokone, spriikopiokone

fyysinen kuvaus: Harmaa teräskuori. Edestä avoin. Sisällä halk. 13 cm terässylinteri, jota voi pyörittää vasemmalla sivustalla olevalla kammella. Kammessa musta muovikahva. Sisäpuolella oikealla sivustalla numerolaskuri, vasemmalla sivustalla liukuva kytkin.

Rungossa

kytkimen kohdalla valikko: OFF 1 2 3. Koneen päällä pyöritettävä kytkin, jossa:

0-1-2-3. Takaosassa kaksi vetopyörää, kumimaista materiaalia. Vetopyörien alapuolella nestesäiliö, jossa sininen muovitulppa.

Tallennettuna: