Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kartta, Helsingin kartta; Plan af Helsingfors ritad af C. Helenius 1865

sisällön kuvaus: Keskellä Helsingin kartta 1860, kartan reunoja kiertävät Helsinki aiheiset näkymät:

Helsinki etelästä; Panorama af Helsingfors

Nikolain kirkko sisältä (=Helsingin Tuomiokirkko), Yliopisto, Yliopiston kirjasto (=Kansalliskirjasto), Tähtitieteellinen observatorio, Kalliolinna, Rauhaniemi, Uusi Teatteritalo (=Ruotsalainen teatteri), Ritarihuone, Senaatintalo ja Nikolain

kirkko (=Tuomiokirkko).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kartta, Helsingin kartta; Plan af Helsingfors ritad af C. Helenius 1865

Tallennettuna: