Haku

monistuskone; Diaphragm model Ellams duplicator; vahamonistuskone

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

monistuskone; Diaphragm model Ellams duplicator; vahamonistuskone

fyysinen kuvaus: Puinen laatikko, jonka sisällä on silkkipainovälineet. Kun laatikko avataan, sisällä on pohjaan kiinnitetty tela sekä musteen levitysalusta, ja kannessa painoseula. Seulan alla on musteentahrimia papereita sekä valmistajan takuutodistus. Seulaosa

on

varustettu saranoilla, joten sen voi avata sivulle. Alla on säilytystilaa muutamine lokeroineen. Siellä on toinen seula, jonka kankaan koko on pienempi, sekä vihreä, puoliksi käytetty Ellamsin mustetuubi, joka on tahrinut pohjaa. Kannessa

värillinen

painatus, jossa keskellä sinisellä pohjalla keltainen aurinko ja teksteissä tuotetiedot.

Tallennettuna: