Haku

kalvosinnapit; "lumitähti" pussissaan

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kalvosinnapit; "lumitähti" pussissaan

fyysinen kuvaus: Soikeat, litteät laatat, joissa kaarevan litteän varren päässä kiinteät soikeat kannat, kannat "rasteroitu".

Säämiskämäinen tekokuituinen säilytyspussi. Litteä, kaarevapohjainen, suora kaula, johon pujotettu sininen silkkinyöri.

Kumpikin kalvosinnappi omassa värittömässä, painettavalla muoviliuskalla suljettavassa muovipussissaan. Kiiltävä hopealaatta matalana syvennyksenä tumma, hapetettu (?) 5-sakarainen lumitähti-tunnus. tausta, varsi mattapintaiset.

Tumman sinisen säilytyspussin alareunat leikattu sahalaitaisiksi, yläreuna kaarevan pykälainen.

Tallennettuna: