Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rakennuspiirustus, Pohjoisesplanadi 19 / Unioninkatu 28; Dessein till H. Handelsman Uschakoffs StenHusByggnad i Helsingfors författad af underteknad

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rakennuspiirustus, Pohjoisesplanadi 19 / Unioninkatu 28; Dessein till H. Handelsman Uschakoffs StenHusByggnad i Helsingfors författad af underteknad

sisällön kuvaus: Unioninkatu 28 ja P.Esplanadi 19. Kauppias G. Uschakoffin talo. 1., 2. ja 3. kerroksen pohjapiirrokset.

Ruotsinkielinen teksti:

otsikko: Dessein till H. Handelsman Uschakoffs StenHusByggnad i Helsingfors författad af underteknad

1. kerroksen pohjapiirros: 1sta Våningen

Piirroksessa ruotsinkieliset huonemerkinnät.

2. ja 3. kerroksen pohjapiirros: 2dra a 3dje Våningen Lika

Piirroksessa ruotsinkieliset huonemerkinnät.

Kuvan oikeassa alakulmassa tekijän nimimerkintä ja päiväys: Helsingfors den 16 November 1814 Pehr Granstedt

Kuvan alla mittakaava kyynärinä (Alnar).

Tallennettuna: