Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pöytä; kirjoituspöytä

fyysinen kuvaus: Mahonkiviilutettu ja lakattu kustavilaistyylinen kirjoituspöytä/kirjoituslipasto. Pöytälevyn sisällä kaksi vetolaatikkoa. Laatikkojen reunassa ja pöydän sarjassa messinkilistat. Jaloissa messinkiholkit. Pöytälevyn keskellä musta kangas.

Alunperin ollut todennäköisesti vihreä verka? Pöydän päällä

irtonainen laatikosto, jossa rulo-ovet. Sisällä kuusi laatikkoa sekä sivuilla avoimet tilat, joissa salalaatikot. Salalaatikon vetimenä tupsu. 20141002 Katri Kurkela

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytä; kirjoituspöytä

Tallennettuna: