Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pöytä; pesupöytä

fyysinen kuvaus: Yksinkertainen pesupöytä, jossa vasemmalla sivulla kahden saranan varassa kääntyvä teline nähtävästi jatkolevyn tukemiseksi, mihin viittaa myös kannen reunan huullos ja alapinnan saranan paikka. Käytetty ilmeisesti pyyheliinatelineenä myöhemmin (kortin

tietojen mukaan). Pöydässä vaalean kellertävän ruskea tammea mukaileva kaunis ootraus. Pöydän alataso leikattu edestä sisäänpäin kaareutuvaksi. Kansi kiinnitetty suurilla talttapääruuveilla, alataso pienehköillä nauloilla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytä; pesupöytä

Tallennettuna: