Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

säästölipas; Helsingin Suomalainen Säästöpankki

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

säästölipas; Helsingin Suomalainen Säästöpankki

fyysinen kuvaus: Suorakulmainen laatikko, kulmat pyöristetty. Päällä kääntyvä metallilangoista taivutettu sanka sekä kolikkoaukko, jonka sisäpuolella "haitat". Toisen päädyn yläosassa pyöreä seteliaukko. Kyljessä niklattu metallilaatta. Irroitettavassa pohjassa

avaimenreikä, syväleima 5320 sekä valmistajan nimi Avain puuttuu. Kyljen metallilaattaan kaiverrettu Helsingin Suomalainen Säästöpankki. Raha-aukkojen koot: 0,4 x 3 cm, halk. 0,9 cm, metallilaatan mitat: 1,9 x 6, 7 cm

Tallennettuna: