Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Yksityiskohta Pohjoisesplanadi 19:ssä sijaitsevan Jugendsalin sisäkaton yläosasta tukikaarineen

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Yksityiskohta Pohjoisesplanadi 19:ssä sijaitsevan Jugendsalin sisäkaton yläosasta tukikaarineen

sisällön kuvaus: Yksityiskohta Pohjoisesplanadi 19:ssä sijaitsevan Jugendsalin sisäkaton yläosasta tukikaarineen. Salin puolipyöreän vuodelta 1916 olevan laajennusosan takaseinällä näkyy Wilho Sjöströmin Helsinki-aiheinen fresko samalta vuodelta. Jugendsali oli alun

perin Privatbankenin

pankkisali. Lars Sonckin ja Valter Jungin suunnittelema rakennus on valmistunut vuonna 1904.

Tallennettuna: