Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Villa Nissen (vuodesta 1914 lähtien nimi Villa Ekudden, nykyään Tamminiemi)

sisällön kuvaus: Villa Nissen (vuodesta 1914 lähtien nimi Villa Ekudden, nykyään Tamminiemi). Ryhmä pukeutuneina naamiaisjuhlia varten. Eturivissä keskellä lippalakki päässään Gurli Nyberg, hänen vieressään Lisbeth Nissen, jonka

vieressä valkoisessa miesten puvussa Margit Nyberg. Margitin vieressä

Ragnar Nyberg pukeutuneena naisten leninkiin ja hattuun. Äärimmäisenä oikealla on Villa Nissenin isäntä Jörgen Nissen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Villa Nissen (vuodesta 1914 lähtien nimi Villa Ekudden, nykyään Tamminiemi)

Tallennettuna: