Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kirkkoherra Werner Wirén vaimonsa Sylvian ja lastensa Monican ja Magdalenan kanssa olohuoneessaan Kulosaaren pappilassa

sisällön kuvaus: Kirkkoherra Werner Wirén vaimonsa Sylvian ja lastensa Monican ja Magdalenan kanssa olohuoneessaan Kulosaaren pappilassa. Sylvia Wirénin antamien tietojen mukaan huoneessa on vihreät pehmustetut huonekalut, lilan väriset verhot ja vihreät

raakasilkkiset

eteen vedettävät verhot (fördragsgardiner). Kulosaarentie 40 (=Kulosaarentie 42)

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kirkkoherra Werner Wirén vaimonsa Sylvian ja lastensa Monican ja Magdalenan kanssa olohuoneessaan Kulosaaren pappilassa

Tallennettuna: