Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

lipasto; peililipasto

fyysinen kuvaus: Peilipiironki, jonka alaosa on suorakulmainen ja siinä on kolme vetolaatikkoa. Ylin laatikko on jaettu väliseinin pienemmiksi lokeroiksi. Etujalat ovat sorvatut, takajalat kulmikkaat ja jalkoja yhdistävät piirongin sivuilla ja takareunassa sarjat.

Rungon

päällä on syvyydeltään pienempi laatikostotaso. Sen etureuna on keskeltä kaarevasti sisäänvedetty. Laatikoita on viisi, joista kaksi pienintä reunoilla peilinkannatintolppien alaosissa. Tolppien yläpäissä on sorvatut uurna-koristeaiheet. Peilnkehys on

suorakulmainen, sen yläosassa on enemmän koristeaiheita ja muotoa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lipasto; peililipasto

Tallennettuna: