Haku

työtakki; kietaisutakki; parturin

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

työtakki; kietaisutakki; parturin

fyysinen kuvaus: Valkoisesta puuvillakankaasta valmistettu työtakki, parturin. Takki on polvimittainen ja malliltaan ns. kietaisutakki. Hihat pitkät, hihansuussa kummassakin yksi kangaspäällysteinen nappi. Takin vyötäisille ommeltu kumpaankin reunaan kankaiset

vyökaistaleet, joiden avulla takki kiristetään selän taa. Vyöt pujotetaan takin etumuksessa olevista vahvikkeellisista rei'istä. Vöiden tyvessä kangaspäällysteiset napit. Kaksi päälleommeltua kookasta taskua, pieni taittuva kaulus, niskassa ommeltu

ripustuslenkki.

Tallennettuna: