Haku

Neuvostoliiton teollisuusnäyttely Messuhallissa (=Töölön kisahalli) 29

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Neuvostoliiton teollisuusnäyttely Messuhallissa (=Töölön kisahalli) 29

sisällön kuvaus: Neuvostoliiton teollisuusnäyttely Messuhallissa (=Töölön kisahalli) 29.5.-13.6.1948. Hallissa polkupyöriä, moottoripyöriä, henkilöautoja (keskellä Pobeda, taaempana vasemmalla ja oikealla ZIS-110) sekä koneita. Seinällä rintakuvia (v. J. Stalin, o. V.

I. Lenin).

Tallennettuna: