Haku

Panoraama Eteläsatamasta; piirustus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Panoraama Eteläsatamasta; piirustus

sisällön kuvaus: Yleisnäkymä Puolimatkansaaren laakealta rantakalliolta Valkosaarten ja Ryssänsaaren välistä kohti Helsinkiä. Vasemmassa laidassa NJK:n paviljonki, oikeassa Ryssänsaaressa puinen asuinrakennus. Välissä Helsingin siluetti,

keskellä Nikolainkirkko (Suurkirkko, nykyinen Helsingin tuomiokirkko) ja

oikeassa laidassa Uspenskin katedraali. Luonnos Nyländska Jaktklubbenin

tilaamaa öljymaalausta varten.

Tallennettuna: