Haku

kartta, Helsingin kartta; Plan af Helsingfors år 1859

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kartta, Helsingin kartta; Plan af Helsingfors år 1859

sisällön kuvaus: Pahville liimattu kartta, joka ulottuu pohjoisessa Taivallahteen ja

Siltasaareen. Karttaan on käsin väritetty erivärisiä alueita, jotka myös numeroitu.

Selitys jäänyt tekemättä. Oikeassa alakulmassa on luettelo karttaan kirjaimilla merkityistä julkisista rakennuksista ja paikoista. Vasemmassa alakulmassa on pienempi kartta Helsingistä ympäristöineen.

Tallennettuna: