Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

takki; siviilivirkapuku; ylioppilasunivormun takki; juhlaunivormun takki

fyysinen kuvaus: Pystykauluksinen frakki tumman sinistä verkaa. Kirjailtu kaulus ja kalvosimet ovat mustaa samettia. Takki on edestä vyötärömittainen ja takana on kaksi pitkää lievettä, jotka lomittuvat keskellä takana. Liepeissä on yksittäiset koristenapit ja sisävuorissa on piilotaskut, joiden taskunsuut ovat pystysuuntaiset. Takamuksen päällä on läpälliset valetaskut ja läppien alapuolella on kummassakin kolme nappia. Etumuksessa on yksirivinapitus, jossa on yhdeksän nappia. Kauluksessa on laakerinlehväaiheinen kultalankakirjailu, joka on tummunut. Kummassakin kalvosimessa on kolme nappia. Miehustan vuori on vihertävä ja hihojen ruskeanharmaa. Takkia on topattu rinnasta ja käsivarsien ympäriltä muodon antamiseksi. Takin 25 nappia ovat oletettavasti pinnalta kullattua pronssia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

takki; siviilivirkapuku; ylioppilasunivormun takki; juhlaunivormun takki

Tallennettuna: