Haku

purkki; paikka-ainepurkki; hammaslääkärin

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

purkki; paikka-ainepurkki; hammaslääkärin

fyysinen kuvaus: Lasipurkki, väliaikaisen paikka-aineen. Kapea lasipurkki, kirkasta lasia, peltikorkki. Purkissa sisällä valkeaa väliaikaista hampaan paikka-ainesta, valkoisia tankoja. Purkin kyljessä hopeanvärinen etiketti, jossa teksti: "Kemdent / Temporary /

Stopping

/ Associated Dental Products Ltd / London W. / Purton & Wilts".

Tallennettuna: