Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Varoitustaulu Arabian portaali -korttelin rakennustyömaalla suurin piirtein Muotoilijankatu 3:n kohdalla

sisällön kuvaus: Varoitustaulu Arabian portaali -korttelin rakennustyömaalla suurin piirtein Muotoilijankatu 3:n kohdalla. Kyltissä ilmoitetaan, että alueella sijaitsi öljyllä ja myrkyillä saastuneen maan käsittelyalue. Taustalla näkyvässä harmaassa rakennuksessa oli

vuoteen 2016 asti Mediakeskus Lumen käytössä ollut mediakeskus ja rakennuksen peruskorjauksen jälkeen vuoden 2019 alusta lähtien siinä on ollut Angel Films Oy:n Studio 135:en TV- ja elokuvastudiotiloja.

Äärimmäisenä oikealla näkyvät rakennukset kuuluvat (Taideteollisen korkeakoulun (nyk. Aalto-yliopisto) rakennuksiin osoitteessa Hämeentie 135.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Varoitustaulu Arabian portaali -korttelin rakennustyömaalla suurin piirtein Muotoilijankatu 3:n kohdalla

Tallennettuna: