Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Armfeltintie 6 (=Engelinaukio 10), Armfeltintie 3 (=Juhani Ahon tie 5), Armfeltintie 1 (=Ehrensvärdintie 17)

sisällön kuvaus: Armfeltintie 6 (=Engelinaukio 10), Armfeltintie 3 (=Juhani Ahon tie 5), Armfeltintie 1 (=Ehrensvärdintie 17). Armfeltintie 6:n on suunnitellut Emil Werner von Essen. Rakennus on valmistunut vuonna 1911. Armfeltintie 3:n ovat suunnitelleet Leuto

A.

Pajunen ja John Settergren. Rakennus on valmistunut vuonna 1910. Armfeltintie 1 (=Ehrensvärdintie 17) on nimeltään Villa Lundqvist. Rakennuksen on suunnitellut Selim A. Lindqvist ja se on valmistunut vuonna 1910. Rakennus on alunperin ollut

asuinrakennus, mutta toisen maailmansodan jälkeen se on toiminut Lastensuojelun Keskusliiton toimitalona. (Tiedot: "Kaija Nenonen & Kirsti Toppari: "Herrasväen ja työläisten kaupunki. Helsingin vanhoja kortteleita 2", s. 26-36.)

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Armfeltintie 6 (=Engelinaukio 10), Armfeltintie 3 (=Juhani Ahon tie 5), Armfeltintie 1 (=Ehrensvärdintie 17)

Tallennettuna: