Haku

Interiööri Kaartintorpasta, Saunalahdentie 2

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Interiööri Kaartintorpasta, Saunalahdentie 2

sisällön kuvaus: Interiööri Kaartintorpasta, Saunalahdentie 2. Etualalla keskellä lattiaa näkyy pyöreä pöytä, joka on peitetty liinalla, ja jota ympäröi neljä tuolia. Ryhmän yläpuolella roikkuu lasinen ja koristeellinen lamppu. Takaseinällä näkyy vaalea kaakeliuuni.

Sen

vasemmalle puolelle on ripustettu kehystetty ja pohjustettu kuva Albert Edelfeltin vuonna 1898 maalaamasta Ulkosaaristossa-taulusta. Kuvan alapuolella on vaaleansävyinen vetolaatikosto. Valo huoneeseen tulee vasemmalta ikkunasta.

Tallennettuna: