Haku

Huvila Waaranto Meilahdessa, Tamminiementie 3

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Huvila Waaranto Meilahdessa, Tamminiementie 3

sisällön kuvaus: Huvila Waaranto Meilahdessa, Tamminiementie 3. Valokuva on otettu huvilasta sisältä. Huvilassa toimi jonkin aikaa Käsityön ystävät ry. Oikealla seisoo nainen, jonka taustalla näkyy seinään tehtyjä maalauksia rakennuksista. Vasemmalla nurkassa hyllyillä

on kymmeniä erilaisin kuvioin koristeltuja keraamisia esineitä.

Tallennettuna: