Haku

puku; tanssiaispuku; naisen

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puku; tanssiaispuku; naisen

fyysinen kuvaus: 2-osainen, tiukkavyötäröinen laahuksellinen puku. Silkkiä, vuori valkoista puuvillapalttinaa.

Yläosa edestä avattava, kiinnitys 7 napilla. Matala pystykaulus. Hihat torvimaisesti alaspäin levenevät, takasaumassa hihansuussa halkio. Hihoissa, pääntien ympärillä vaalean sininen silkkivuori. Runsaasti poimutettu, laahuksellinen hame 8

kaitaleesta.

Edestä sileä, takana sivuilla 3 laskosta, keskellä runsas poimutus. Hameessa kovikekangas,

helma vuorattu toimikkaalla. Helmakäänne vahvistettu herkulesnauhalla. Vaalea beige, pilkkukuosinen kangas. Hihoissa takasauman peittävät, hihans

uihin kääntyvät liehukkeet puvun kankaasta, hihansuissa rimssut valkoista

tyllipitsiä. Helmassa poikittaiset, edessä pitkittäin rimssut.

Tallennettuna: