Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Ilmakuva toukokuulta 2020

sisällön kuvaus: Ilmakuva toukokuulta 2020. Näkymä Etu-Töölön yltä itään päin, kohden Kluuvia, Kruununhakaa ja Siltasaarta.

Etualalla vasemmalla Kansallismuseo ja Finlandia-talo, siitä oikealle Hakasalmen huvila sekä Musiikkitalo.

Näiden takana avautuu vasemmalla Töölönlahden puisto sekä Makasiinipuisto oikealla. Puistovyöhykkeen takana näkyy Alvar Aallon kadun varrella olevia toimisto- ja asuinrakennuksia sekä oikeassa reunassa Helsingin keskustakirjasto Oodi.

Junaradan takana oikealla on Kaisaniemenpuisto sekä Kruununhaka. Puistossa näkyvät Kansallisteatterin peruskorjauksen aikaiset siniset työmaaparakit.

Vasemmalla näkyvät Tokoinranta, Eläintarhanlahti, Kallio sekä Siltasaari.

Taustalla avautuu näkymä kohden Itä-Helsinkiä. Korkeina rakennuksina erottuvat, mm. Merihaan kerrostalot, Hanasaaren B-voimalaitos sekä Kalasataman tornitalot.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva toukokuulta 2020

Tallennettuna: