Haku

Jalankulkija Kauppatorilla

Jalankulkija Kauppatorilla. Taustalla Pohjoisesplanadi 5 Lampan talo, 7 Heidenstrauhin talo ja 9 Goviniuksen talo. Kortteli 4 Elefantti. -- vedos pohjustettu, paperi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Jalankulkija Kauppatorilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pohjoisesplanadi 5, 7, 9
Aiheen aika
1898
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N256739
Mitat
8x11 P12,5x17,5
Kuvaustiedot
1898
Helsinki, Pohjoisesplanadi 5, 7, 9
tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus