Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Rautatieläisten asuntoja radan varressa

Rautatieläisten asuntoja radan varressa. Taustalla näkyy Eläintarhanlahti. Valokuva on otettu kaakkoon Huvilan 12:n kohdalta. Asuinrakennukset ovat aivan Huvilan 14 tontin kupeessa. Kahden rautatileäisten rakennuksen takana vasemmalla erottuu osa Gröna Villaniksi kutsutun huvilan kattoa. Huvila 14 jää valokuvan vasemmasta reunasta ulos. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi pahvi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rautatieläisten asuntoja radan varressa

Rautatieläisten asuntoja radan varressa. Taustalla näkyy Eläintarhanlahti. Valokuva on otettu kaakkoon Huvilan 12:n kohdalta. Asuinrakennukset ovat aivan Huvilan 14 tontin kupeessa. Kahden rautatileäisten rakennuksen takana vasemmalla erottuu osa Gröna Villaniksi kutsutun huvilan kattoa. Huvila 14 jää valokuvan vasemmasta reunasta ulos.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Valokuva
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
N93
Mitat
30 x 22,36
Kuvaustiedot
1907
Helsinki, Eläintarha
Brander Signe HKM, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
1907
Aiheet
Luokitus